El nostre saber fer

Què fa únics als nostres productes?

Els productes Cadí tenen un aroma, un sabor i una textura molt característics, és a dir, una organolèpsia molt única. Són productes molt lactis i cremosos i, a més a més, ofereixen unes òptimes propietats nutricionals.

Elaborats amb
LLET DE VACA DE LES
GRANGES CADÍ


La qualitat de la llet amb la que s’elaboren tots els productes és la base per aconseguir una mantega i uns formatges boníssims.

Elaborats amb
LLET FRESCA DE
RECOLLIDA DIÀRIA


La recollida de la llet és diària a les 65 granges Cadí, repartides en 35 pobles de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i es transporta fins a les instal·lacions productives de Cadí a la Seu d’Urgell, això fa que tots els productes es produeixin amb llet fresca.

Elaborats amb
PROCESSOS
TRADICIONALS I
NATURALS


Tots els productes Cadí estan elaborats amb processos tradicionals que han evolucionat amb el suport tècnic que ofereix la tecnologia, però que continuen respectant el temps dels processos i fermentacions naturals.

Com ho fem?

La qualitat dels nostres productes no s’explica sense la integració del nostre model cooperatiu.

EL TERRITORI

Els prats i camps on tot comença

Treballem la terra i els conreus per mantenir l’ecosistema, conservar la biodiversitat i aconseguir uns bons prats i un bon farratge per alimentar les nostres vaques.

LA RECOLLIDA DE LA LLET

Recollim cada dia la llet de les nostres granges

A part de tenir una bona qualitat de la llet, l’elaboració dels nostres productes la fem amb llet fresca que recollim cada dia a les 65 granges de les nostres sòcies i socis ramaders.

LES GRANGES CADÍ

Per què la llet de les granges Cadí és tan bona?

© Llorenç Lluís

La qualitat de la llet de les nostres Granges Cadí és la base amb la que elaborem tots els productes. El secret de la qualitat de la nostra llet s’explica per la bona alimentació de les vaques, el seu benestar i l’exigència de la cooperativa.

EL PROCÉS D’ELABORACIÓ

Com fem la nostra mantega i els
nostres formatges?

A Cadí respectem els processos tradicionals d’elaboració de la nostra mantega i els nostres formatges, respectant els temps dels processos i les fermentacions naturals.